Avís legal

Informació general

El lloc web www.regautomatic.com és propietat de DOLL SISTEMES DE REG SL amb CIF B-17883679 i domicili fiscal a Can Plana, Zona la Canya 1 – 17858 la Vall de Bianya. També pot posar-se en contacte amb DOLL SISTEMES DE REG SL través de l’e-mail: doll@regautomatic.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de DOLL SISTEMES DE REG SL o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de DOLL SISTEMES DE REG SL.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de DOLL SISTEMES DE REG SL amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a DOLL SISTEMES DE REG SL Can Plana, Zona la Canya 1 – 17858 la Vall de Bianya

Limitacions o exclusions de responsabilitat

DOLL SISTEMES DE REG SL no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

DOLL SISTEMES DE REG SL no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.